Parolan sairaalan käytävä

YRITYS

Ajan Arkkitehdit on vuonna 1984 perustettu arkkitehtitoimisto, jonka kotipaikka on Hämeenlinna. Toimialueemme on koko Suomi. Yrityksen palveluita ovat arkkitehti- ja pääsuunnittelu, hankesuunnittelu, maankäytön suunnittelu, sisustussuunnittelu ja tietomallintaminen. Yhteistyökumppanien kanssa tarjoamme myös muita suunnittelualoja tarpeen mukaan

Yrityksen referenssit koostuvat sekä uudis- että korjausrakentamiskohteista. Asiakkaitamme ovat sekä yksityinen että julkinen sektori. Erityinen vahvuutemme on pitkän ja monipuolisen rakennussuunnittelukokemuksen lisäksi tietomalliosaaminen sekä tietomallikoordinointi. Suunnittelutyössä käyttämämme ohjelmistot ovat ArchiCad ja Solibri.

Yrityksemme arvot ovat Luotettavuus, Palveluhalukkuus ja Ajanmukaisuus. Yrityksemme visio on olla Ajanmukainen ja palveluhenkinen arkkitehtitoimisto, jonka laatuun asiakkaat voivat luottaa ja jossa on hyvä työskennellä. Haluamme olla asiakkaalle kumppani, jonka kanssa prosessi on sujuva ja lopputulos tavoitteiden mukainen. Ongelmat käsitellään ratkaisukeskeisesti, ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti ja alan kehitykseen suhtaudutaan realistisesti, mutta luovasti ja innovatiivisesti. Alan opiskelijoille tarjoamme harjoittelupaikkoja mahdollisuuksien mukaan.  Yrityksen toiminta on vastuullista, pitkäjänteistä ja sitoutunutta - sykli lasketaan kvartaalien sijaan vuosikymmenissä.