Yritys

Arkkitehtitoimistomme on perustettu v.1984 ja se toimii Hämeenlinnassa Verkatehtaalla. Toimistollamme on pitkä kokemus rakennussuunnittelusta sekä uudis- että korjausrakentamisen puolelta. Arkkitehdeillamme on pääsuunnittelijan pätevyys. Referenssikohteisiimme kuuluvat asunnot, palvelurakennukset, toimistorakennukset, liikerakennukset ja tuotantorakennukset. Rakennussuunnittelun lisäksi teemme hankesuunnittelua, aluesuunnittelua (maankäyttö, kehityshankkeet) ja sisustussuunnittelua. Tarjoamme myös tarvittaessa rakennusalan asiantuntemusta asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä (senior consulting). Käytössämme ovat uusimmat cad-ohjelmistot (ArchiCAD). Tuotamme kohteesta 3D-mallin ja näyttävän visualisointi / esittely / markkinointiaineiston tarvittaessa. Meillä on kokemusta myös tietomallihankkeista ja pystymme tuottamaan YTV2012 vaatimusten mukaisia malleja. Tietomallien yhteensovittaminen ja tarkistus käyttäen Solibri Model Checker -ohjelmaa on oleellinen osa tietomallipohjaista suunnittelua.

Toimistomme kuuluu Arkkitehtitoimistojen liittoon ATL ja suunnittelijaosakkaat kuuluvat Suomen Arkkitehtiliittoon SAFA. Yrityksen luottokelpoisuus on AAA-luokassa. Osoituksena maksukyvyn luotettavuudesta yritykselle on myös myönnetty Suomen Vahvin –sertifikaatti.

Yrityksemme arvot ovat luotettavuus ja palveluhalukkuus. Yrityksemme visio on olla Ajanmukainen ja palveluhenkinen arkkitehtitoimisto, jonka laatuun asiakkaat voivat luottaa ja jossa on hyvä työskennellä.